ВАЖЛИВО!

ІНФОГРАФІКА

Дорожня карта для людей, переміщених в межах країни (доповнена по всій Україні)

ДОВІДНИК
демобілізованого учасника антитерористичної операції

 

>

   
04.02.2019

У січні 2019 року адмінкомісією адміністрації Центрального району розглянуто 101 справу та накладено 31 штраф на суму 26 690 гривень

У січні 2019 року адміністративною комісією адміністрації Центрального району розглянуто 101 справу та накладено 31 штраф на загальну суму 26 690 гривень, із яких 2 210 - стягнуто. Усі справи, які розглядалися членами комісії у січні - це адміністративні порушення у сфері благоустрою – ст. 152 «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів».

Нагадаємо, адміністративна комісія адміністрації Центрального району – колегіальний орган, який створено виконавчим комітетом ММР для розгляду і вирішення справ про адміністративні правопорушення, за винятком справ, віднесених Кодексом України про адміністративні правопорушення до відання інших органів (посадових осіб).

Розгляд і вирішення справ в адміністративній комісії має сприяти вихованню громадян у дусі точного і неухильного додержання законів, правил співжиття й чесного ставлення до державного і громадського обов’язку, поваги до прав, честі й гідності громадян, а також запобіганню вчиненню нових правопорушень як самими правопорушниками, так і іншими особами.

До повноважень адміністративної комісії адміністрації Центрального району відноситься розгляд адмінсправ, але основна мета – не покарання шляхом накладання штрафів, а сприяння виправленню ситуацій, які призвели до порушень адміністративного Кодексу України.